Ieder beeld vertelt een eigen verhaal. Dat is terug te zien in mijn portretten en foto’s bij artikelen.

Ik maak het zichtBahr.


Naast portret- en publicititeitsfotografie heb ik mij toegelegd op uitvaartfotografie: het vastleggen van bijzondere momenten die een dierbare herinnering binnen handbereik houden. Foto’s bij rituelen en vieringen dragen bij aan het verwerken van emotionele periodes.
Al vanaf mijn jeugd fotografeer ik. Eerst spelenderwijs. Vanaf mijn 18de professioneel. Ik ben in Duitsland opgegroeid en 25 jaar geleden naar Nederland gekomen. De liefde heeft mij hier gebracht en ik ben van Nederland gaan houden.

Bijna 30 jaar heb ik gewerkt in studio's, op locatie, voor kranten en bedrijven. In loondienst bij fotopersbureaus en als freelancer. Ik heb veel ervaring in het werken met mensen, bijvoorbeeld voor portretten, trouwreportages en publiciteitsfotografie.

Naast het maken van foto’s ben ik beweegcoach en geef ik Chi Neng Qigong lessen en Ki-trainingen.

De ontspannen glimlach die als vanzelf verschijnt maak ik zichtBahr.

 

“Ik ken Christiane als een zeer betrokken en sterke vrouw met veel oog voor  kleine dingen. Ze geeft echte aandacht en vanuit haar werk als trainer in Chinese bewegingsleer weet ze als geen ander wat concentratie en overgave in het moment betekent. Die kracht en ontspanning is in haar foto’s terug te lezen.”

Annemarie van Velzen