Home
 Chi Neng Qigong  Ki-training  Beweegcoach  Reizen  & ZichtBahr Fotografie
 
  Cursussen & Workshops
  Wie ben ik
  Contact & Aanmelding
  Testimonials
  Links

 

Nieuwsitems:

 

10:15 uur                              Entree

10:30 uur - 12:00 uur            Core Flow, de basis zijn de bekende Surya Namaskars vanuit de Asthanga waarbij core met gebruik van mula/uddiyana bandha centraal staan. Hulpstukken zoals: de muur - yogabricks - dikke sokken zullen zorgen voor een pittige les! *Maud


12:00 uur - 13:00 uur            Pauze, zelf in te vullen: even naar buiten / toilet / stoelmassage / kleine lunch


13:15 uur - 14:15 uur            Ki les, makkelijke oefeningen die je in het dagelijks leven, werk en sport en yoga direct kunt toepassen. *Christiane


14:20 uur - 14:40 uur            Pauze / hapje / theetje / stoelmassage / toilet


14:45 uur - 16:00 uur            Slow Flow. Dit wordt een yogales waarin we zowel been, core en armspieren zullen gebruiken. Met een afbouwend karakter van yang naar een ruimte van ontspanning. Het hartgebied en glimlachspieren worden zeker aan het werk gezet. Laat je meenemen in een afwisselende yogaflow en ontmoet jezelf in bekende en onbekende asana's *Andrea


16:10 uur                              Kleine Pauze zelf in te vullen: even naar buiten / toilet / stoelmassage

16:30 uur                              The End, Listen Happy Heart Circle

 

Hola Happy Souls!

Maud van Londen,Andrea Bosma en Christiane Bahr zijn vrouwen die bewegingsvormen liefhebben
en hun passie willen delen met JOU!

Alles waarbij jij uiteindelijk ontspannen gaat glimlachen, je krachtig en vrij gaat voelen, dat is hun doel!
Daarom hebben zij voor jou op zaterdag 29 februari een “ YO - KI “ dag samengesmolten.

 

“ In de pauzes staan kleine versnaperingen met thee, munt en gemberwater voor je klaar. Dus er wordt niet uitgebreid geluncht. Wel een couscousbowl.  Neem zelf ook je lunchbox mee!
Het wordt aangeraden de Stoelmassage alvorens in te boeken bij Maud van Londen. Stoelmassage = 10 minuten, vanaf 12:00 uur.
Dit is inbegrepen de prijs van de Yo-Ki dag. ”


Ben je enthousiast over deze dag? Wil je meedoen? Kosten: €50,-

Schrijf dan een mail yoga1nature@gmail.com of app 06-29116080.

Nadere info. + een bevestigingticket volgt.

aanmelden en info www.yoganature.nl/yoga-specials
Maud van Londen van Shala Yoga Nature

Andrea, Maud en ik Christiane, jullie Yo-Ki dag team.______________________________________________________________________

Ki betekent letterlijk levensenergie. Maar Ki is ook een Japanse leer, die als uitgangspunt heeft: kracht door ontspanning. Als Ki-trainer leer ik je hoe je de Ki-principes toepast in je dagelijkse leven.

Als je nieuwsgierig bent naar wat Ki of Chi Neng Qigong voor jou leven kan betekenen meld je aan en doe gezellig met een cursus of een proefles mee.

In overleg is het mogelijk een training op een gewenst moment te plannen.
Ik geef ook privé lessen, trainingen voor bedrijven, sportclubs, je vriendengroep, reumavereiniging enz. Vraag naar de mogelijkheden.


 

______________________________________________________________________

Ontdek jou kracht met Ki

In een aantal eenvoudige lessen laat ik je ontdekken hoe je door simpele oefeningen de kracht van Ki kunt ervaren en gebruiken. Tijdens de training voel je jouw energie en stabiliteit toenemen. Je staat direct steviger in je schoenen en kunt veel meer aan.

Het mooie van deze cursus is dat alles wat je leert en ervaart direct toepasbaar is, dus je voelt je in het dagelijks leven gelijk een stuk sterker!

De opzet van de cursus is luchtig, positief en vooral praktisch.

In de lessen komen alle Ki-principes uitgebreid aan bod. Er is veel tijd en ruimte voor oefening en verdieping. De cursus wordt afgesloten met een les in het park of directe lesomgeving, waar we lopen en het geleerde meteen omzetten en toepassen.

De Ki oefeningen zijn geschikt voor iedereen en direct toepasbaar in het dagelijkse leven, op het werk en tijdens het sporten.

______________________________________________________________________

Ki cursus in Westervoort bij Life-Force Yoga centrum


TARIEVEN
€ 97,-

Let op! Voor deze locatie aanmelding via deze link: Ki curcus Life-Force Yoga centrum

LOCATIE
Life-Force Yoga centrum, Uitterweert 2, 6932 ML Westervoort.

Ki cursus in Doesburg

CURSUS Doesburg :
6 lessen van 1 uur en 15 min
start nieuwe cursus na de zomervakantie

TARIEVEN
€ 97,-
LOCATIE
Het Arsenaal 1309 Doesburg, Kloosterstraat 15, 6981 CC Doesburg

 

In overleg is het mogelijk een training op een gewenst moment te plannen.
Ik geef ook privé lessen, trainingen voor bedrijven, sportclubs, je vriendengroep, reumavereiniging enz. Vraag naar de mogelijkheden.

_______________________________________________________________________

CHI NENG QIGONG cursus in Westervoort
zie Life-Force Yoga centrum

In de beginnerscursus leer je de basis van Chi Neng Qigong, o.a. de Lift Chi Up Pour Chi Down oefening.

CURSUS Westervoort :
6 lessen van 1 uur

TARIEVEN
€ 78,-

Let op! Voor deze locatie aanmelding via deze link: Life-Force Yoga centrum

LOCATIE
Life-Force Yoga centrum, Uitterweert 2, 6932 ML Westervoort.


________________________________________________________________________

Ki Workshop LEER IN EEN HALVE DAG JE EIGEN KRACHT (HER)KENNEN  

Ki training van één middag:

zondag 13.30 - 17 uur in Velp

nieuwe data volgen

De workshops duren één middag en worden met regelmaat gegeven. Ook in de workshop is aandacht voor de vier Ki-principes en hoe deze toe te passen.

Tijdens de training gaan wij ook een stukje in de prachtige omgeving lopen en het geleerde meteen omzetten en toepassen


TARIEVEN
De kosten zijn € 57,- per persoon
We zullen in een kleine groep trainen, zodat iedereen alle aandacht krijgt.
LOCATIE
Tennispark Beekhuizen, Beekhuizenseweg 99, 6881 AH Velp
en wandeling in de prachtige omgeving

In overleg is het mogelijk een training op een gewenst moment te plannen. Ik geef ook privé lessen, trainingen voor bedrijven, je vriendengroep, sportclubs, reumavereiniging etc. Vraag naar de mogelijkheden.

________________________________________________________________________

 

 

_________________________________________________________________________

BETALING

Het cursusgeld kun je contant bij de eerste les betalen of gelieve vóór aanvang van de cursus overmaken op NL87 INGB 0005 2307 31 - t.n.v. C.Bahr te Westervoort onder vermelding van Chi Neng Qigong of Ki-training of Ki-neng cursus en begindatum.

Chi Neng Qigong (en Ki-training) biedt ons een stuk levenskwaliteit. Omdat wij willen dat anderen daar ook van  kunnen profiteren, wordt van  de opbrengst van de proeflessen (bijdrage € 5,-) , gebruik gemaakt ter begunstiging van het  Liliane Fonds  (voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden) en de  SHAT  (Stichting Hulp   aan Tibetanen). Deze laatste vanwege de benarde situatie in Tibet ivm de Chinese onderdrukking met alle gevolgen vandien. Daarbij komt dat de Tibetaanse cultuur niet te scheiden is van het Tibetaans boeddhisme waar liefde en mededogen centraal staan, net als bij Chi Neng Qigong.
Heling is je verbinden met de liefde en compassie in jezelf en om je heen, dat is de Chi waar alles omgaat.

Lijfspreuk van het SHAT is de Tibetaanse zegswijze;  " Wie geluk heeft, geeft het door. "
Voor meer info, klik op links

Algemene voorwaarden:


Artikel 1 - Inschrijving
1.1 U schrijft u in voor een les, workshop, training of vakantieweek/-weekend door een e-mail, met uw NAW gegevens telefoonnummer, datum en betreffende activiteit. Of u schrijft iemand anders in als deelnemer door een e-mail. 1.2 U ontvangt via e-mail een bevestiging van de inschrijving (van iemand anders) van SONRISAS. Door de verzending van deze e-mail komt de overeenkomst voor deelname tot stand. 1.3 De inschrijving geschiedt in volgorde van binnenkomst.


Artikel 2 - Betalingsvoorwaarden
2.1 De factuur en de informatie voor de les, workshop, training of vakantieweek/-weekend ontvangt u na de bevestiging van de inschrijving. De factuur betaalt u voor of op de vervaldatum die op de factuur staat. SONRISAS heeft het recht af te wijken van dit artikel en andere betalingsvoorwaarden te handhaven. Een deelnemer wordt hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld


Artikel 3 - Annulering of wijziging door bedrijf/deelnemer
3.1 Kan de inschrijving annuleren of wijzigen onder de volgende voorwaarden: a. Uw annulering of wijziging van een inschrijving moet u per e-mail indienen. Hiervan krijgt u een bevestiging. b. Bij annulering of wijziging tot zeven dagen voor de les, workshop of training bent u € 25,00 (incl. 21% BTW) administratiekosten verschuldigd (niet van toepassing op de vakantieweek/-weekend. Zie artikel 3.1 e-f-g). c. Bij annulering of wijziging tussen zeven dagen en 24 uur voor de les, workshop of training bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd (niet van toepassing op de vakantieweek/-weekend. Zie artikel 3.1 e-f-g). d. Bij annulering of wijziging binnen 24 uur voor de les, workshop of training bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd (niet van toepassing op de vakantieweek/-weekend. Zie artikel 3.1 e-f-g). e. Bij annulering tot 30 dagen voor vertrek de vakantieweek/-weekend bent u de aanbetaling verschuldigd. f. Bij annulering van 29 tot 10 dagen voor vertrek van de vakantieweek/-weekend bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd. g. Bij annulering minder dan tien dagen voor vertrek van de vakantieweek/-weekend bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd. 3.2 Van artikel 3.1 kan worden afgeweken in geval van calamiteiten, te beoordelen door SONRISAS. 3.3 Als u bent verhinderd, mag u 24 uur voor aanvang van de les, workshop of training een vervanger naar de les, workshop of training sturen. U geeft de naam van de afgevaardigde 24 uur voor aanvang van de workshop schriftelijk per e-mail door aan SONRISAS (niet van toepassing op artikel 3.1 e-f-g). 3.4 Als u bent verhinderd en u heeft zich niet afgemeld of geen vervanger gestuurd, bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd (niet van toepassing op artikel 3.1 e-f-g). 3.5 Lessen Qigong : U dient zich 24 uur voor de aanvang van de les af te melden, daarna wordt de les gewoon afgetekend. calamiteiten uitgezonderd.


Artikel 4 - Annulering door SONRISAS
4.1 SONRISAS heeft het recht een les, workshop, training of vakantieweek/-weekend te annuleren tot zeven werkdagen voor aanvang van de betreffende les, workshop, training of vakantieweek/-weekend. De deelnemers ontvangen hiervan zeven werkdagen voor aanvang van de workshop bericht. Indien mogelijk wordt een passend alternatief aangeboden. Als de deelnemer hiervan gebruikmaakt, wordt het bedrag voor deelname niet terugbetaald. In andere gevallen wordt het bedrag terugbetaald.


Artikel 5 - Algemeen
5.1 De les, workshop, training of vakantieweek/-weekend worden gegeven door SONRISAS of vertegenwoordigers van SONRISAS.


Artikel 6 - Aansprakelijkheid
6.1 SONRISAS en vertegenwoordigers van SONRISAS zijn volledig uitgesloten van alle aansprakelijkheid voor verlies of diefstal van goederen en/of persoonlijk letsel voor, tijdens of na deelname aan een les, workshop, training of vakantieweek/-weekend. 6.2 Elke vorm van aansprakelijkheid is beperkt tot het factuurbedrag.

Artikel 6b-Eigen risico en aansprakelijkheid bij deelname

Het deelnemen aan de lessen is geheel voor eigen risico. Door deel te nemen aan de trainingen gaat u er mee akkoord dat Sonrisas niet aansprakelijk gesteld kan worden voor letsel, blessures of andere fysieke en psychologische klachten die tijdens of na de training zijn ontstaan door deelname. Elke deelnemer wordt sterk geadviseerd lichamelijke klachten te melden aan de docent. Bij twijfel aan zijn of haar gezondheid wordt de deelnemer aangeraden om een huisarts of specialist te raadplegen.

Sonrisas aanvaardt geen aansprakelijkheid voor materiële of immateriële schade als gevolg van enig ongeval of letsel van de deelnemer.

Sonrisas is niet aansprakelijk voor vermissing, verduistering, diefstal of schade, zowel direct als indirect, van of aan eigendommen van de deelnemer.

Schade die door de deelnemer al dan niet opzettelijk of door onoordeelkundig gebruik toegebracht wordt aan eigendommen van Sonrisas, dient te worden vergoed.

Het dragen van sieraden is geheel op eigen risico.

Deelname aan één van de lessen of trainingen betekent akkoord gaan met deze Algemene Voorwaarden.


Artikel 7 Dienstverlening
7.1 SONRISAS verleent diensten aan particulieren, bedrijven en instellingen. Een van te voren vaststaand resultaat door de haar aangeboden diensten kan niet worden gegarandeerd. De persoonlijke inzet van de deelnemer is van invloed op het groepsproces en speelt een grote rol bij het behalen van gewenste resultaten. 7.3 SONRISAS gaat er bij een tot standkoming van een overeenkomst vanuit dat de klant SONRISAS op de hoogte stelt van zijn/haar lichamelijke en geestelijke gesteldheid. De deelnemer is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste en volledige informatie.


Artikel 8 - Toepasselijk recht
8.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle les, workshop, training of vakantieweek/-weekend overeenkomsten van SONRISAS. 8.2 Op alle overeenkomsten is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.


Artikel 9 - Wijzigingen
9.1 Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. 9.2 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing met ingang van 1 januari 2009. Ze gelden totdat wijziging van de algemene voorwaarden schriftelijk door het SONRISAS worden aangegeven.

 

 

Privacy Verklaring:

Jouw privacy is heel belangrijk voor Christiane Bahr van Sonrisas. Daarom heb ik een beleid ontwikkeld om jouw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk te behandelen.Ik verwerk jouw persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de geldende wetgeving op dit gebied. In dit Privacy Statement geef ik aan welke persoonsgegevens Christiane Bahr van jou verzamelt, op welke wijze persoonsgegevens worden verwerkt en van welke rechten jij gebruik kan maken. 

 Over de persoonsgegevens die ik verzamel kan ik kort zijn: 

  • Ze worden netjes afgeschermd. 

  • Ik vraag alleen de informatie die ik nodig heb om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn 

  • Je kunt op elk moment vragen of ik je gegevens wil veranderen of verwijderen. 

Maar goed, dat is juridisch niet genoeg. Dus vind je hieronder nog een uitgebreide versie van de privacyregels. Ik heb geprobeerd om het zo begrijpelijk mogelijk te formuleren. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je altijd mailen naar sonrisas@xs4all.nl 

 

Sonrisas, gevestigd aan 't Hoge Eind 32, 6932HR Westervoort, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

Contactgegevens: 

Sonrisas, Christiane Bahr 

't Hoge Eind 32  

6932HR Westervoort  

Tel.: 0625197465 

www.sonrisas.nl  

KVK 09182678 

Christiane Bahr is de Functionaris Gegevensbescherming van Sonrisas. Zij is te bereiken via sonrisas@xs4all.nl  

 

Persoonsgegevens die wij verwerken 

 

Sonrisas verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 

Sonrisas verwerkt de geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou. 

Verzamelen persoonsgegevens 

Als je je inschrijft voor een training, workshop, cursus of een les volgt, voor de afhandeling van betalingen, op de hoogte gehouden wilt worden over nieuwe activiteiten en vervolglessen zoals via de nieuwsbrief, vragen we je om je persoonsgegevens. Ik hoef niet alles van je te weten, maar alleen wat strikt noodzakelijk is om je deelname zo goed mogelijk te regelen. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we nodig hebben en waarom: 

- Voor- en achternaam/ bedrijfsnaam 

- Geslacht 

- Adresgegevens 

- E-mailadres 

Daar stuur ik niet alleen deelnemersinfo naartoe, maar ook ontvang je daar updates van nieuwe activiteiten en andere waardevolle informatie via mijn nieuwsbrief , die een paar keer per jaar verschijnt. Weet dat je je altijd kunt uitschrijven! Via de nieuwsbrief in een klik onderaan. Of geef het door via sonrisas@xs4all.nl 

- Telefoonnummer 

Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren. Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten. Zoals bv ook voor noodgevallen. Of om contact te zoeken over jouw vragen of een vervolg gesprek via app,sms bericht of bellend 

- Locatiegegevens 

Om goederen en diensten bij je af te leveren 

Gegevens voor het doen van betalingen, Bankrekeningnummer 

- Gegevens over jouw activiteiten op onze website 

 

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met me op via sonrisas@xs4all.nl, dan verwijder ik deze informatie. 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren 

 
We hanteren hier een hele heldere regel in: we bewaren je gegevens niet langer dan jij wenselijk vindt. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen. 

• Wanneer je klant bent, worden de facturen met jouw gegevens bewaard volgens een wettelijk verplicht gestelde bewaartermijn (bijvoorbeeld om aan onze boekhoudverplichtingen voor de verkoopadministratie te kunnen voldoen). 

 Na je inschrijving voor een training of workshop krijg je -als je dat wil- ook nog tips over vergelijkbare programma’s. Maar als je dat niet wil, schrijf je met één klik uit en worden je gegevens verwijderd. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op via sonrisas@xs4all.nl 

 

Opslag van gegevens 

Sonrisas verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 

 

Sonrisas bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld, doch maximaal 1 jaar is na afronding van de diensten (deelname stopt). 

 

Delen van persoonsgegevens met derden 

 

Sonrisas verstrekt jouw gegevens niet ongevraagd aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals belastingaangifte. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Sonrisas blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.  

 

Jouw persoonsgegevens, voor en achternaam en email worden voor de nieuwsbrief opgeslagen op servers van mailingprovider ActiveCampaign of MailChimpdie hun gegevensbeveiliging tiptop in orde hebben. De servers van ActiveCampaign bevinden zich in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. De privacy policy van ActiveCampaign kun je hier: https://mailchimp.com/legal/privacy/ vinden. 

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken 

Sonrisas gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Sonrisas en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar sonrisas@xs4all.nl 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen 

Sonrisas neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact via sonrisas@xs4all.nl  

Wijzigingen in het Privacy Statement 

Christiane Bahr behoudt zich het recht voor om dit Privacy Statement van tijd tot tijd te wijzigen. De meest recente versie van het Privacy Statement is beschikbaar via de website. 

Klachten 

Mocht je klachten hebben over de manier waarop Christiane Bahr omgaat met jouw persoonsgegevens, dan verzoek ik je om contact met mij op te nemen. Ik zal proberen om je klacht zo snel mogelijk op te lossen. 

De Autoriteit Persoonsgegevens (hierna: “Autoriteit”) ziet toe op de naleving van de AVG. Bij de Autoriteit kun je terecht voor meer algemene informatie over de AVG en het indienen van klachten ten aanzien van inbreuken op jouw privacy. 

Meer informatie over de Autoriteit kun je vinden op: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

.s bestaat uit 7 lessen van 1 uur en 15 min. en kost € 95,00